Ιστορικό

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1984 μετά την απόφαση του ΚΡΥΩΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ να ξεκινήσει κάτι υπεύθυνα νέο για την Ελληνική αγορά με κύριο γνώμονα την καλή συνεργασία. Όλα αυτά βέβαια έχοντας αποκτήσει μια πείρα 40 χρόνων πάνω στην οργάνωση εταιριών χονδρικής πώλησης.

 

Και έτσι άρχισαν τα πάντα...Ακριβώς όπως η ιστορία του μήλου που πωλήθηκε και με το κέρδος αγοράστηκαν δύο νέα μήλα, μετά τρία, τέσσερα, πέντε ...

Σήμερα, Η Alpin Outdoor Co έχει αυξήσει την γκάμα του από λίγα έως χιλιάδες προϊόντα Δραστηριοποιείτε στον χώρο της χονδρικής πώλησης και μόνο προσφέροντας σε σας την καλύτερη σχέση Τιμής - Ποιότητας αντιπροσωπεύοντας μεγάλα εργοστάσια του εξωτερικού καταργώντας τις μεσολαβήσεις τρίτων.

Το site αποτελεί μια ακόμη κίνηση προς την εκπλήρωση αφενός του σκοπού της ενημέρωσης και της γρήγορης εξυπηρέτησης των πελατών μας και αφετέρου στη γνωριμία με νέους αξιόπιστους συνεργάτες.

Και δεν σταματάμε να ψάχνουμε και να απαιτούμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε.

Γιατί υποστηρίζουμε Alpin Outdoor Co !

Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε μεγάλη προσοχή στους πελάτες μας, προσπαθώντας πάντα να είμαστε ακριβείς και ευγενικοί.

Η ομάδα των νέων, υπεύθυνων και ακτινοβόλων υπαλλήλων μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει όσο μπορεί - ερωτήσεις, συμβουλές επιλογής προϊόντων, παραδόσεις κ.λπ.

Δεν σταματάμε να αναπτυσσόμαστε, να μεγαλώνουμε, να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο, αυξάνοντας την γκάμα των προϊόντων μας και να αναζητάμε νέες ευκαιρίες για να αποδείξουμε τον εαυτό μας στον κόσμο του online marketing.

Ο κόσμος της Alpin Outdoor εξελίσσεται!

Οι φακοί και σουγιαδες ALPIN , τα τόξα Redarrow,τα ψαλίδια RAZOR EDGE, τα λουράκια Venus watchstraps , είναι μερικά από τα ειδή που υπάρχουν στο site.
Επιπλέον οι αποκλειστικότητες σε σουγιάδες MIguel Nieto και Andre Verdier

Alpin Outdoor Co

Δραστηριοποιούμαστε μόνο στο χώρο της χονδρικής πωλησης των πριοντων που διαθετουμε. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν και θέλετε να μάθετε από που θα το αποκτήσετε στην περιοχή σας συμπληρώστε την φόρμα αριστερα.

Επικοινωνία

  • +30 2103476480
  • +30 2103476480
  • Αερόπης 19, Άνω Πετράλωνα, Τ.Κ. 118 52, Αθήνα

Social