Φόρμα εγγύησης

Στοιχεία προϊόντος / αγοράς

Αγαπητοί πελάτες,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε φακούς της αντιπροσωπείας Alpin Outdoor Co Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που σας αξίζει, διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω προϋποθέσεις και σιγουρευτείτε ότι έχετε κρατήσει την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο σε περίπτωση που χρειαστεί να καλυφθεί με εγγύηση.

ΕΓΓΥΗΣΗ:
Παρέχουμε εγγύηση για τα προϊόντα μας για διάστημα έως και 4 χρόνια. Μέσα στην περίοδο της εγγύησης θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε έναν φακό Alpin Outdoor Co που έχει πάψει να λειτουργεί κάτω από κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Για την εφαρμογή της εγγύησης από το service

  1. Θα πρέπει να έχετε αποστείλει την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς
  2. Να έχετε συμπληρώσει την αίτηση
  3. Καλύτερα θα είναι να αποστείλετε κάποια φωτογραφία σχετική με τη βλάβη

Αν κάποιο αίτημα εγγύησης γίνει δεκτό η αντιπροσωπεία θα τηρήσει τις υποχρεώσεις και ο αγοραστής δεν θα χρεωθεί. Ο χρόνος της επιδιόρθωσης θα εξαρτηθεί από την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών ή άλλων εξαρτημάτων. Με σκοπό την πιο γρήγορη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό αντιπρόσωπο ή πωλητή που πήρατε το προϊόν.
Η Alpin Outdoor Co μπορεί να αντικαταστήσει τα χαλασμένα προϊόντα με αναβαθμισμένα προϊόντα της ίδιας σειράς ή με προϊόντα παρόμοιας απόδοσης σε περίπτωση που η αντικατάσταση ή η επισκευή δεν μπορεί να συμβεί έγκαιρα ή τα προϊόντα έχουν καταργηθεί ή για άλλους λόγους.

Παρακαλούμε ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για να δείτε τις περιόδους εγγύησης μεταξύ των προϊόντων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
ΦΑΚΟΙ ΧΕΙΡΟΣ & ΦΑΚΟΙ ΚΕΦΑΛΗΣ 1 48 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:

Προϊόντα που η βλάβη έχει προκληθεί εξ αιτίας: Βλάβη που δημιουργείται από κακή χρήση , Η ζημιά που προκλήθηκε από διαρροή των μπαταριών ή από πτώση από υπερβολικό ύψος , Επέμβαση στη συσκευή από μη εξουσιοδοτημένο από την εταιρία μας άτομο , Χρησιμοποίηση ακατάλληλων ανταλλακτικών, αξεσουάρ ή αναλωσίμων τα οποία δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές που ορίζει το εργοστάσιο, Χρήση σε εφαρμογή ή περιβάλλον το οποίο δεν προβλέπετε ή δεν συνίσταται από τον κατασκευαστή, Υποβολή ηλεκτρική καταπόνηση (πχ διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης), πέρα των προβλεπόμενων στις προδιαγραφές , Τυχόν λάθος κατά την εγκατάσταση , Βλάβης αναλωσίμων , Από αμέλεια ή κακή αποθήκευση και διατήρηση η οποία δεν είναι σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις που δίνονται με την αγορά.

Φθορές στην εμφάνιση του προϊόντος δε περιλαμβάνονται στην εγγύηση

Περιορισμένη εγγύηση εφόρου ζωής:

Μετά την λήξη των αντίστοιχων περιόδων εγγύησης τους, όλοι οι φακοί Alpin Outdoor Co θα λαμβάνουν υποστήριξη μέσω της περιορισμένης εγγύησης εφόρου ζωής. Ο τύπος αυτής της εγγύησης καλύπτει το κόστος εργασίας και συντήρησης με την εξαίρεση των εξαρτημάτων ή ανταλλακτικών που θα χρειαστούν καθώς και οποιονδήποτε μεταφορικών.

Alpin Outdoor Co

Δραστηριοποιούμαστε μόνο στο χώρο της χονδρικής πωλησης των πριοντων που διαθετουμε. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν και θέλετε να μάθετε από που θα το αποκτήσετε στην περιοχή σας συμπληρώστε την φόρμα αριστερα.

Επικοινωνία

  • +30 2103476480
  • +30 2103476480
  • Αερόπης 19, Άνω Πετράλωνα, Τ.Κ. 118 52, Αθήνα

Social