Ιστορικό

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1984 μετά την απόφαση του ΚΡΥΩΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ να ξεκινήσει κάτι υπεύθυνα νέο για την Ελληνική αγορά με κύριο γνώμονα την καλή συνεργασία. Όλα αυτά βέβαια έχοντας αποκτήσει μια πείρα 40 χρόνων πάνω στην οργάνωση εταιριών χονδρικής πώλησης

.Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της χονδρικής πώλησης και μόνο προσφέροντας σε σας την καλύτερη σχέση Τιμής - Ποιότητας αντιπροσωπεύοντας μεγάλα εργοστάσια του εξωτερικού καταργώντας τις μεσολαβήσεις τρίτων.

Το site αποτελεί μια ακόμη κίνηση προς την εκπλήρωση αφενός του σκοπού της ενημέρωσης και της γρήγορης εξυπηρέτησης των πελατών μας και αφετέρου στη γνωριμία με νέους αξιόπιστους συνεργάτες.

Οι φακοί και σουγιαδες ALPIN , τα τόξα Redarrow,τα ψαλίδια RAZOR EDGE, τα λουράκια Venus watchstraps , είναι μερικά από τα ειδή που υπάρχουν στο site.
Επιπλεον οι αποκλειστικοτητες σε σουγιαδες MIguel Nieto και Andre Verdier

Alpin Outdoor Co

Δραστηριοποιούμαστε μόνο στο χώρο της χονδρικής πωλησης των πριοντων που διαθετουμε. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν και θέλετε να μάθετε από που θα το αποκτήσετε στην περιοχή σας συμπληρώστε την φόρμα αριστερα.

Επικοινωνία

  • +30 2103476480
  • +30 2103476480
  • Αερόπης 19, Άνω Πετράλωνα, Τ.Κ. 118 52, Αθήνα

  • Αερόπης 19, Άνω Πετράλωνα, Τ.Κ. 118 52, Αθήνα

Social